jak dla mnie super rozwiązanie...
wczoraj jechałem trasą katowicką ....odcinek o długości 130 km.... co 5 kilometrów był fotoradar o zgrozo co za jazda.
urządzenie super, zaraz zerknę ile to na alledrogo stoi
co z tego że roletka zasłoni rejestracje jak jest jeszcze naklejka na szybie...
niektórzy jej nie posiadają , ja np. przez 2 lata jeździłem z naklejką poprzedniego właściciela do póki nie pękła mi szyba i nie musiałem jej wymienić , przy okazji odnalazłem swoja naklejkę i wlepiłem ją na szybę
A co do naklejki to chyba wycieraczki Champion ze spojlerem sa tak szerokie, ze jak sie ustawi odpowiednio wycieraczke to zaslania w 100% naklejke z numerem.
VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Zadna nowosc a mandat i tak przyjdzie bo przybliza sobie numery rejestracyjne z naklejki z szyby. Jak ktos choc raz dostal fotke ten wie ze dostaje sie fotke naklejki, blachy przedniej i usmieszek swoj.
Zadna nowosc a mandat i tak przyjdzie bo przybliza sobie numery rejestracyjne z naklejki z szyby. Jak ktos choc raz dostal fotke ten wie ze dostaje sie fotke naklejki, blachy przedniej i usmieszek swoj.
na naklejkę najlepsze jest odpowiednie ustawienie wycieraczki a na tablice jakaś naklejeczka na cyferke albo literke zawsze zwalisz że ci dzieciaki nakleiły a jak już trafisz na upierdliwca to 100 to jest pikuś w porównaniu z ceną zdjęć albo utratą prawka po przyjeżdzie z wakacji
Komentarz